فلزیاب دستی چیست؟

فلزیاب دستی چیست؟

فلزیاب دستی چیست؟

Blog Article

اگر در مشاهده تصاویر مشکل داشتید می توانید از جدول زیر استفاده کنید

فلزیاب باید طلای جدید را تفکیک نماید تا بتواند طلا قدیمی را بهتر تشخیص دهد زیرا طلا در طول زمان دچار تغییرات و پوسیدگی نمی‌شود تا شرایط مغناطیسی متفاوت را ایجاد نماید که توسط این دسته فلزیاب‌ها یا دستگاه‌های که با تغییر مغناطیس در فاز عمل می‌نماید در عمق قابل تشخیص باشد.[۱۱] دوستان این مطلب درست نیست طلا بعد از گذشت پنجاه سال تحت میدان مغناطیسی زمین دارای میدان می‌شود و این میدان توسط سیستم‌های مگنتومتر قابل شناسایی است و نویسنده این مطلب اطلاعات درستی ندارند برای مثال شما وقتی وارد دستگاه ام آر آی بشی اگه زنجیر طلا داشته باشید با قدرت به دستگاه جذب میشه ؟!

سیم پیچ گیرنده این تغییر را تشخیص می دهد و به عنوان علامت وجود فلز به کاربر هشدار می دهد.

هنگامی که یک جسم فلزی در نزدیکی آن قرار دارد، کاربران سیگنال های صوتی و ارتعاشات را دریافت می کنند.

علاوه بر این، رابط کاربری با رنگ های مختلف مشخص می شود.درست در زیر نمودار، نموداری از داده های دینامیکی برای ردیابی قدرت سیگنال های مغناطیسی دریافت می کنید.

این گنج‌یاب‌ها معمولاً برای ماموریت‌های تفتیشی در اعماق زمینها، جستجوی گنجینه‌های غرق شده، و شناسایی ساختارهای زیرزمینی در مناطق مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

الف) به دستگاهی که توانایی شناسایی فلزات را داشته باشد فلزیاب گفته می شود.

دسته سوم : به دستگاه هایی گفته می شود که دست ساز می باشند و کارایی ضعیف و قیمت پائینی دارند و معمولا توسط دانشجوهای الکترونیک، تعمیرکاران الکترونیک و گروه های کوچک ساخته می شوند. چون شماتیک آنها اینترنتی و عمومی هست هزینه ای بابت طراحی پرداخت نمی کنند به این خاطر قیمت طلایاب پائینی در کنار کارایی پائین دارند.

در مقاله بهترین روش تست فلزیاب می توانید جزئیات را بررسی کنید

باید مطمئن شوید که دستگاهی را انتخاب می‌کنید که با بودجه شما سازگار است و همچنین ارزش و کیفیت مناسبی دارد.

۱. گنج‌یابهای الکترومغناطیسی: safirantalayab.com – این دستگاه‌ها از امواج الکترومغناطیسی برای شناسایی فلزات استفاده می‌کنند.

شما در این صفحه تمام فلزیاب های نقطه زن، ردیاب و اسکنر را می تواند در قیمت های مختلف مشاهده کنید.

فرکانس های بالاتر دقت بیشتری دارند، اما عمق نفوذ کمتری دارند.

۳. گنج‌یابهای رادار: – از امواج راداری برای تصویربرداری و شناسایی اهداف زیرزمینی استفاده می‌کنند.

Report this page